Розробка внутрішньої кадрової політики компанії, стандартів, правил, внутрішніх положень та іншої регуляторної документації;

    Внутрішні документи компанії, стандарти, правила внутрішнього розпорядку, положення, інструкції, колективний договір та інші документи - все це є частиною кадрової політики підприємства.
     Вищезазначені документи покликані підпорядкувати всю роботу із кадрами та персоналом. Таке підпорядковування в підсумку дозволяє раціонально використовувати кадри, зменшити конфліктні ситуації та забезпечити господарську діяльність необхідною кількістю працівників.
     Юристи Zakon911 розроблять для Вас внутрішні кадрові документи у найкоротші терміни. Замовити юридичні послуги або консультацію з кадрових питань можна на нашому сайті або за телефоном 095 753 04 24

ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ?


• Аналіз діяльності, кадрової політики компанії
• Розробка пакету кадрових внутрішніх документів

Замовити>>

Особливості надання юридичних послуг


    В залежності від специфіки діяльності підприємства, компанії, її масштабів, чисельності працівників, відділів (департаментів), розроблюються внутрішні документи компанії. Нижче розглянемо деякі з них. Правила внутрішнього розпорядку повинні містити права та обов’язки працівників, порядок прийняття та звільнення з роботи, робочий час та відпочинок, положення про відповідальність, положення про оплату праці, заохочення та інше.
    Стандарт – це внутрішній документ компанії, який може відображати певні правила або порядки конкретно на цьому підприємстві, наприклад Стандарт дресс-коду.
    Посадові інструкції – внутрішній документ, який є обов’язковим на підприємстві та який встановлює конкретні обов’язки працівника щодо виконуваної роботи та сприяє його правовому захисту.
    Інші Інструкції – з пожежної безпеки, з охорони праці.
    Колективний договір – обов’язковий документ на кожному підприємстві, де є хоча б один працівник. Регулює трудові, виробничі та соціальні відносини між працівниками та адміністрацією підприємства.
    Юристи та адвокати Zakon911 розроблять індивідуально для Вас внутрішні документи підприємства.
   Час розробки документів залежить від кількості таких документів та об’єму. В середньому складання 1 документа юристом займає 1- 3 робочих дні. Для замовлення юридичних послуг залиште заявку на нашому сайті.